Ποιοί είμαστε

Εμείς στο Ξενοδοχείο Απόλλων δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες μας.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όταν κάνετε κράτηση, εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ιστότοπού μας. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου και τα στοιχεία πληρωμής σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να επεξεργαστούμε την κράτησή σας, να σας στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε μη προσωπικές πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση IP, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.

Αποκάλυψη πληροφοριών

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών μας. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών μπορεί να περιλαμβάνουν επεξεργαστές πληρωμών, συνεργάτες μάρκετινγκ και παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής. Απαιτούμε από αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών να διατηρούν εμπιστευτικές τις προσωπικές σας πληροφορίες και να τις χρησιμοποιούν μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τους έχουμε δεσμεύσει.

Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο ή εάν πιστεύουμε ότι αυτή η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας ή των δικαιωμάτων άλλων ή για την αποτροπή απάτης ή παράνομης δραστηριότητας.

Ιστότοποι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων προτού παρέχετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Ασφάλεια δεδομένων

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς διακομιστές και κρυπτογράφηση για την προστασία των πληροφοριών σας κατά τη μετάδοση. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απολύτως ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτη ασφάλεια.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων που έχουμε συλλέξει. Μπορείτε επίσης να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ. Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@apollon=epidavros.gr