Προκαταβολή /Πληρωμές

Για την εγκυρότητα της κράτησης, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής διαμονής και ΔΕΝ μπορεί να είναι μικρότερη του ποσού που αντιστοιχεί στην πρώτη διανυκτέρευση ανά δωμάτιο.
1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνεται
 εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της παρούσας επιβεβαίωσης. Για κρατήσεις τελευταίας στιγμής (έως και 5 ημέρες πριν την άφιξη) η προκαταβολή πρέπει να καταβάλεται εντός δύο (2) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιβεβαίωσης, διαφορετικά το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση, χώρις περαιτέρω ενημέρωση. 
Είναι σημαντικό να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης Με αιτιολογία καταθέτει το όνομα στο οποίο έγινε η κράτηση.
Η αποστολή της απόδειξης μπορεί να γίνει με 
email στο info@apollonepidavros.gr ή με viber στο (+30)698 711 98 99 (απο τις 13:00 εως τις 20:00) 
2) Πιστωτική κάρτα 
Για πληρωμή της προκαταβολης με πιστωτική κάρτα, σας αποστέλλουμε την φόρμα εξουσιοδοτήσεις, την οποία μας την στέλνετε πίσω συμπληρωμένη με τα στοιχεία της κάρτας.
Το ξενοδοχείο χρεωνει το ποσό της προκαταβολής, με την ολοκλήρωση της κράτησης.

Παρακαλούμε οπως μας αποστείλετε την απόδειξη της κατάθεσης, προκειμένου να λάβετε την τελική επιβεβαίωση της κράτησης.

Πολιτική Ξενοδοχείου

 

Άφιξη/Αναχώρηση 

Ώρα Άφιξης απο τις 15:00μμ Ώρα Αναχώρησης στις 11:00πμ

Για αναχώρηση μετά τις 11:00πμ,ενημερώστε την υποδοχή μια ημέρα νωρίτερα. Το κόστος της υπηρεσίας είναι το 50% της διανυκτέρευσης, για αναχώρηση έως τις 18:00μμ και 100% για αναχώρηση μετά τις 18:00μμ.

Ακυρωτικά/ Μη εμφάνιση

Ευέλικτη τιμή Σε περίτωση ακύρωσης αποιαδήποτε στιγμή μετά την κράτηση, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποσό της προκαταβολής για άλλη κράτηση μέσα στην ίδια σεζόν, Εφόσον η ακύρωση γίνει έως 15 μέρες πριν από την άφιξη.

Μη επιστρέψιμη τιμή, καταβάλετε το σύνολο της κράτησης, δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης ούτε μεταφοράς σε νέα ημερομηνία.

Για αναχώρηση νωρίτερα απο την συμφωνημένη ημερομηνία, χρεώνεται το σύνολο της υπόλοιπης διαμονής. 

Για άφιξη αργότερα απο την συμφωνημένη, χρεώνεστε με το σύνολο της αρχικής κράτησης.

Σε περίπτωση ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ την ημέρα της άφιξης (έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα και έφόσον δεν έχει ενημερώθει το ξενοδοχείο για αργοπορημένη άφιξη), το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του 100% της κράτησης και να διαθέσει το δωμάτιο προς ενοικίαση.

Παιδιά και πολιτική επιπλέον κρεβατιού Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες. Όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών χρεώνονται EUR 8 ανά νύχτα στα ήδη υπάρχοντα κρεβάτια.

Κατοικίδια Τα κατοικίδια επιτρέπονται ΜΟΝΟ στα Budget δωμάτια, κατόπιν αιτήματος. Χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που το κατοικίδιο προκαλέσει ενόχληση σε άλλους επισκέπτες, θα σας ζητηθεί να αποχωρήσετε.
 Επισκέπτες με κατοικίδια υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου που συνοδεύουν, από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο.

Αποδεκτές Πιστωτικές Κάρτες

VISA, Mastercard.
Το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να χρεώσει – προεγκρίνει τις πιστωτικές κάρτες, οποιαδήποτε στιγμή μετά την κράτηση, με βαση την πολιτική πληρωμών,  ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

Παροχές

Ιντερνετ WiFi Δωρεάν

Υποδοχή 24 ώρες 

Καθημερινή Υπηρεσία Καθαριότητας έως τις 16:00μμ

Πετσέτες θαλάσσης, διατίθενται στην υποδοχή, με επιπλέον χρέωση 4€/ πετσέτα.

Ξαπλώστρες / Ομπρέλες παραλίας Δωρεάν εφόσον γίνει κατανάλωση από το εστιατόριο- Μπαρ.

Χώρος στάθμευσης Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

Μεταφορά Από/Προς Αεροδρόμιο/Λιμάνι Πειραιά/Αθήνα  (επιπλέον χρέωση)

Kayak εκδρομές με kayak, για γκρουπ και μεμονωμένους. Απαιτείται κράτηση. Επιπλέον χρέωση.